Voor wie

Steeds meer kinderen hebben moeite zich te ontspannen, zich te concentreren en vele kinderen raken overprikkeld door alles wat om hen heen gebeurt. Ze worden groot zonder dat de emotionele kant en kracht van henzelf ontwikkeld wordt.

In mijn praktijk help ik kinderen die willen leren om sociaal vaardiger te worden en emotioneel sterker. Door visualisaties leren kinderen creatief te zijn met hun geest en mentaal tot rust te komen zonder de vele prikkels van buitenaf. Door gesprekken, oefeningen, bewegen, tekenen met kinderen leren kinderen hun eigen kracht te ontdekken!

Sommige kinderen hebben een grote behoefte aan duidelijkheid en structuur. Tijdens de hulp die ik bied probeer ik de hulpvraag van elk kind afzonderlijk helder te krijgen en hem/haar te helpen bij datgene waar hij/zij behoefte aan heeft. Dit probeer ik duidelijk te krijgen middels een intakegesprek met ouders en met het kind zelf. Ouders worden intensief betrokken bij de hulp die geboden wordt, zodat het geleerde zoveel mogelijk in de praktijk toegepast kan worden.

In mijn praktijk bied ik psycho dynamische therapie en/of coaching op het gebied van o.a.:

In mijn praktijk coach en begeleid ik ook volwassenen in hun proces naar verdieping van zelfinzicht en bewustzijn. Door o.a. verdriet, pijn, lichamelijke klachten, laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, problemen die steeds weer terugkeren, raken zij in disharmonie. Ze voelen zich neerslachtig en door innerlijke strijd vermoeid.

Ik begeleid kinderen in groepsverband maar ook individueel. Volwassenen komen voor een individuele sessie bij mij.

De hulp die geboden wordt is ‘hulp op maat’ waarbij ik eventueel de volgende technieken, methoden of therapie├źn aanbied: